VII. GP MAJORETTES SPORT, Moskva – info

Pokud potřebujete vyřídit vízum našim prostřednictvím, pak je nutné doložit:
* cestovní pas s minimální platností 6 měsíců po předpokládaném ukončení pobytu v Rusku (nelze použít pasy s expresním vyřízením s dobou
platnosti 6 měsíců!), s minimálně jedním volným listem (obě strany volné)
* 1 x barevnou fotografii o rozměru 3,5 x 4,5 cm se zřetelným zobrazením obličeje žadatele v předním čelním pohledu na bílém pozadí, bez tmavých brýlí a pokrývky hlavy (výjimku z tohoto nařízení představují občané, kteří jsou s pokrývkou hlavy vyfoceni i v cestovním dokladu). Fotografie musí být aktuální, tedy nepoužita na žádné předchozí žádosti o vízum do Ruska!
* Telefonní a emailový kontakt na cestujícího
* zvací dopis včetně čísla TINu

Stránka soutěžeOfficial article


Napiš zprávu:

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*