Školení v oblasti pochodového defilé a práce s hůlkou 2016

Aktuální školení, Momentálně není žádné školení k dispozici.

Lektor pro pochodové defilé je Jan Suder, pro práci s náčiním Adéla Tarabíková a Aneta Tarabíková.
Školení je určeno vedoucím, trenérům a mažoretkám, pro nácvik základního pochodového kroku včetně zatáček a otoček a pro trénink práce s náčiním (BATON) podle výkonnostních stupňů.
Školení není přímo zaměřeno na výklad pravidel a hodnocení.



LektorkaAdéla Tarabíková
Adéla byla jednou z průkopnic sóla s 2 hůlkami. Prvním rokem, kdy startovala v této disciplíně získala titul Mistryně České republiky a posléze titul Mistr světa. V letošním roce se opět zadařilo a Adéla si vybojovala titul Vicemistr České republiky a Mistryně Evropy pro rok 2015. Také se zúčastnila na Mistrovství Světa 2015, kde se umístila na 4. místě. Adéla se nyní věnuje přípravě na novou sezónu a školení mažoretek na práci s hůlkou.



AsistentkaAneta Tarabíková
Mladší sestra Adély Tarabíkové, dlouholetá zkušená mažoretka v sóle s 1 hůlkou i 2 hůlkami. V uplynulé sezóně se zúčastnila Mistrovství Evropy v Polsku a se starší sestrou Adélou obsadily první dvě příčky na stupních vítězů. Aneta je tedy Vicemistr Evropy pro rok 2015 v disciplíně 2 baton sólo. Poté se umístila na 7. místě na Mistrovství Světa. V příští sezóně by ráda se sestrou Adélou prosadila novou disciplínu, a to duo 2 baton.


Města a termíny:

  • Brandýs nad Labem – Stará Boleslav 6.2.2016 – sportovní hala ZŠ, Jungmannova 164 (naproti autobusovému nádraží)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru